Her kan du hurtigt få overblik over afkast, kursudvikling, rating, risiko, omkostninger og udbytter for alle afdelinger i Maj Invest. Klik på en af afdelingerne og få mere information om fordeling på lande, brancher osv. Du kan også læse en beskrivelse af de enkelte afdelinger og downloade faktaark.

Vil du gerne spare op til pension, kan du her se en model for pensionsopsparing, læse om risikoprofiler og tidshorisont og se, hvilke skatteregler der gælder.

Har du frie midler, du gerne vil investere, kan du her se en model for investering af fri opsparing. Desuden kan du læse om risikoprofiler og tidshorisont og blive klogere på, hvilke skatteregler der gælder her.

Er du ny investor - i Maj Invest eller helt generelt - så er der nyttig information at finde her. Bl.a. kan du se, hvorfor det er en god idé at investere i forening, og læse om, hvordan du kommer i gang.

Søgte du Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S? Så læs mere på denne side.

Læs mere om

Maj Invests afdelinger
Ordbog Udskriv

Porteføljerådgivning

Maj Invest har valgt Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S som porteføljerådgiver på alle Maj Invests afdelinger. Fondsmæglerselskabet blev stiftet i 2005, og bagved gemmer der sig en lang række erfarne investeringsfolk.

 

Fondsmæglerselskabets primære opgave er at rådgive på sammensætning og udvælgelse af investeringerne i den enkelte afdeling. Derudover skal Fondsmæglerselskabet rådgive hele investeringsforeningen om udvikling af nye investeringsprodukter og formidling af produktinformation til medlemmerne af foreningen.

 

Fondsmæglerselskabets største aktionærer er PKA, Realdania, PBU samt direktion og medarbejdere.

 

Du kan læse mere om Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S på selskabets hjemmeside:

 

Fondsmæglerselskabet Maj Invest A/S (åbner nyt vindue)